Obezbeđenje je imalo puno ruke posla! “Pitanja gledalaca” napravila haos za crnim stolom! Miljana, marija I zola ušli u žestoku raspravu, a onda su tomović I čorba izazvali zemljotres na imanju! (video)

Bilo je žestoko!

I ovaj četvrtak popodne obeležilo je novo izdanje emisije “Pitanja gledalaca”. Nakon što je Milan Milošević ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima, haos je počeo.

Anđelo Ranković svima je jasno stavio do znanja da ne želi da bude u ozbiljnoj vezi ni sa jednom od zadrugarki za sada.

Pre neki dan je rekla da sam debilčina i da joj se ne obraćam, pa joj se ne obraćam. Neću raditi ništa na silu, ni praviti nikakve drame. Došao sam ovde da zaradim novac, ne da ulazim u veze i vezice. Moje pravo je da odlučim da li je nešto ispravno za mene, ili ne. Ne želim da pravim sebi drame, frke, zbog nekih potrošnih vezica, čisto sumnjam da bi sebi dozvolio ono što je bilo u “Zadurzi 1” – rekao je Anđelo.

Jovana Tomić Matora prokomentarisala je da odnos Nataše Radan i Ivane Marinković nije normalan, i da je njihova solidarnost lažna, jer obe gaje osećanja prema Rankoviću.

Ono što je obeležilo emisiju jeste sukob Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Marije Kulić. Povod za najnoviju svađu na relaciji ovih troje zadrugara jeste pitanje koje ih dugo muči, a to je da li je Zola sa Miljanom iz koristi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *