Drama! Matora napala rialdu da joj se sviđa vladimir, pevačica završila u suzama posle lilinog razotkrivanja! (video)

Zadrugari ostali u šoku.

Sledeće pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Matora, da li misliš da se sviđaš Rialdi? – glasilo je pitanje.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ne, mislim da joj se sviđa Vladimir. Imala sam razgovor sa njom sigurno sat i po. Sa Vladimirom sam u ovom rijalitiju super, uvek smo se poštovali, ali sada smo okej. Ne želim da sebe dovedem u neku situaciju. Smaniću to udvaranje prema njoj, preče mi je da je zadržim kao prijatelja, iako mi se sviđa – istakla je Matora.

Imam jedno pitanje za Matoru, zanima me samo jedna stvar, da li je moguće, mi smo tri puta pričale ozbiljno o emocijama, objasnila sam ti neke stvari… Da li je moguće da ti ja govorim neke stvari, na način na koji ti govorim, a da ti posle staneš ovde i pričaš potpuno pedeseto. Kako je to moguće? Kako vidite samo mene, a niko ne vidi kako ga Sandra češka? – bila je besna Rialda.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

To je moje mišljenje, ne slaže mi se tvoje izlaganje sa onim što ja vidim. Stoji mi jedna rečenica u glavi Vladimirova sa doka – poručila je Jovana.

Potom je nastao haos tokom koje se Rialda pravdala zbog čega nema isti takav odnos sa Anđelom Rankovićem.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja sam sa Rialdom pričala, ona je imala dečka koga voli i danas. Vladimir se tako šali, ne postoji devojka sa kojom se nije tako šalio, ona ima dečka koga voli spolja – rekla je Ljiljana Stevanović, a Rialda je zaplakala.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *